Driekazenquiches met bloemkoolbodem

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de kaas. Spoel de quinoa met koud water en laat uitlekken. Doe de kaas en bloemkool in de keukenmachine en maal tot fijn kruim. Voeg de eieren en quinoa toe en mix tot een kleverig deeg. Voeg peper en zout toe.
  • 2 Vet de quichevormen in. Verdeel het deeg erover, zodat bodem en randen minimaal ½ cm dik zijn. Bak onder in de oven ca. 20 min. stevig en goudbruin. Maak de kom van de keukenmachine schoon. Maal de knoflook, gorgonzola, ricotta en de helft van de erwten tot puree. Schep de rest van de erwten erdoor.
  • 3 Haal de bodems uit de oven. Vul ze met het kaasmengsel en bak ze in ca. 15 min. goudbruin. Neem de quiches uit de oven en laat 15 min. afkoelen op een rooster. Garneer de quiches met de rucola en de olie.

Driekazenquiches met bloemkoolbodem is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker