Pastinaakpuree met tijm

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaak en snijd in stukken van 2 cm. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappel met de pastinaak 20 min. in water met zout.
  • 2 Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm en rasp de Pecorino Romano.
  • 3 Giet de pastinaak en aardappel af. Voeg de tijm en pecorino toe en stamp met een pureestamper tot puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel met 1 el olijfolie.

Pastinaakpuree met tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zachte pastinaakpuree
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinaziepesto en pastinaakpuree
30 min-
Bekijk recept