Fruitsalade met kaneelsiroop

4
15 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kaneel en het citroensap met de ahornsiroop tot een dressing.
  • 2 Snijd de appels in kwarten. Verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in blokjes. Meng de appel met de druiven in een grote schaal en besprenkel met de dressing.
  • 3 Snijd de muntblaadjes fijn en strooi over de salade. Schep voorzichtig om.
  • 4 Snijd de vijgen in partjes en verdeel met de bramen over de salade. Serveer direct.

Fruitsalade met kaneelsiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept
Chanel n°4
Bekijk recept
Couscoustaart met rozenwater-kaneelsiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Red-velvetmuffin met pruimen in kaneelsiroop
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept