Tomatensalade met walnoot

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in plakjes en leg deze dakpansgewijs op een schaal. Laat de paprika's uitlekken en snijd in kleine blokjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg het limoenrasp en -sap toe aan de paprikablokjes. Hak de walnoten grof en voeg samen met de granaatappelpitjes toe aan de paprikasalsa. Schep om, verdeel over de tomaten en besprenkel met de walnootolie.

Tomatensalade met walnoot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept