Oosterse snijbonensalade met varkenshaas & wasabibollen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. rondom bruin en gaar. Snijd ondertussen de snijbonen in schuine stukken van 1 cm. Kook in 2 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de pittige radijsmix in een grote schaal.
  • 2 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad. Meng de sojasaus, sesamolie en limoensap en schep met het geroosterde sesamzaad door de groenten. Hak de wasabibollen grof. Snijd de varkenshaas in plakjes, leg op de salade en bestrooi met de wasabi.

Oosterse snijbonensalade met varkenshaas & wasabibollen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Okonomiyaki met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalm en bimi uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmballetjes met wasabi
10 min Snack
Bekijk recept
Gevulde eitjes met avocado en wasabicrunch
30 min Snack
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept