Kokos-ceviche van witvis

12
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Meng het limoenrasp en -sap met het zout en de suiker tot marinade.
  • 2 Snijd de vis in blokjes van 1 cm en voeg toe aan de marinade. Laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
  • 3 Schil en rasp de gember. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees heel fijn. Snijd de koriander fijn en houd 2 takjes achter voor garnering. Snijd de mangosalade in blokjes van ½ cm.
  • 4 Meng de mango met de gember, rode peper en koriander door de coconut cream.
  • 5 Neem de vis uit de marinade en bewaar de marinade. Schep de vis door het mango-kokosmengsel en breng op smaak met 1 el marinade. Schep in de borrelglaasjes en garneer met de rest van de koriander.

Kokos-ceviche van witvis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Witte druiven met dragon
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketje met kokos
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept