Roggebrood met Hollandse nieuwe

18
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bosui in flinterdunne ringen. Snijd de haringen in kleine blokjes.
  • 2 Meng de bosui en haring samen met de kappertjes door de aardappelsalade.
  • 3 Snijd de sneetjes roggebrood doormidden. Verdeel de haringsalade over de roggebroodjes. Garneer met de tuinkers.

Roggebrood met Hollandse nieuwe is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept