Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
-
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 bollen buffelmozzarella
200 g kersen
1 ambachtelijk stokbrood
100 g botersla
150 g gerookte kipfilet (vleeswaren)
15 g basilicum
Bereiding
Scheur de bollen mozzarella in stukjes. Halveer het stokbrood overlangs en beleg de onderste helft achtereenvolgens met botersla, kipfilet, mozzarella en kersen.
Garneer met de blaadjes basilicum en bestrooi met peper. Leg de bovenkant van het brood erop, snijd in 4 stukken en serveer.
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Clafoutis Limousin (kersengebak) »
Schapenkaas met kersencompote »
Omgekeerde appeltaart »
Roomrijstpudding met warme kersensaus »
Rode poon in visbouillon »
Kruidige erwtjesspread »
Franse salade niçoise »
Vegetarische balletjes met rodekool »