Noedelsalade met garnalen en peultjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

person 4 timer 30 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Doe de noedels in een kom, schenk er kokend water op tot ze helemaal onderstaan en laat 10 min. wellen. Kook ondertussen de peultjes en tuinerwten in een pan water in 3 min. beetgaar. Doe de groenten in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
  2. Schil en rasp de gember. Rasp de groene schil van de limoen en pers een helft van de vrucht uit. Klop een dressing van de gember, 1 el limoensap, het -rasp, de chili- en vissaus.
  3. Doe de noedels in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng met 2/3 van de dressing. Verhit de olie in een koekenpan en bak de garnalen met de rest van de dressing in 3 min. gaar.
  4. Snijd de peultjes in de lenge doormidden, meng met de tuinerwten en de helft van de koriander door de noedels en verdeel over een schaal. Verdeel de garnalen met de saus erover en bestrooi met de rest van de koriander.
Noedelsalade met garnalen en peultjes is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker