Jalapeñoburger met guacamole & cheddar-maiskoekje

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Snijd de cheddar in kleinere stukjes. Laat de mais uitlekken en doe met de kaas, de helft van de koriander en het zelfrijzend bakmeel in de keukenmachine en maal in 8 sec. tot een grove pasta. Schep de paprika erdoor en verdeel in porties ter grootte van de burgers op een stuk bakpapier.
  • 3 Dek af met bakpapier en gril 6 min. op de barbecue. Keer halverwege. Laat in het bakpapier afkoelen op een bord. Gril de burgers in 12 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig. Bereid ondertussen de guacamole volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Snijd de broodjes open en verdeel de sla erover. Beleg achtereenvolgens met een cheddar-maiskoekje, een burger en 1 el guacamole. Verdeel de rest van de koriander erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes. Serveer de rest van de guacamole ernaast.

Jalapeñoburger met guacamole & cheddar-maiskoekje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenmedaillon Met Biet, Maiskoekje En Courgettesparels
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perkedel Jagung (maiskoekjes)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Maiskoekjes als bijgerecht of aperitiefhapje.
25 min Bijgerecht
Bekijk recept