Maiskolf met zelfgemaakte kruidenboter en kaas

4
30 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Verwijder de bladeren en draden van de mais en kook de mais 10 min. in een ruime pan water. Giet af en laat iets afkoelen. Roer ondertussen het zout, de peterselie en de helft van de kaas door de boter. Pers de knoflook erboven uit en breng op smaak met (versgemalen) peper. Gril de mais op de barbecue in 6 min. rondom bruin. Keer regelmatig. Besmeer de maiskolven rondom met kruidenboter en bestrooi met de rest van de kaas.

Maiskolf met zelfgemaakte kruidenboter en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Regenboogsalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van geroosterde mais & garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kumpir alla Mounir
2 uur-
Bekijk recept