Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo

3 sterren op basis van 3 stem(men)

person 4 timer 25 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de chorizo in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizoblokjes in 3 min. krokant. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee op middelhoog vuur.
  2. Snijd de tomaten in partjes. Voeg met de rozemarijn toe en breng aan de kook. Snijd de vis in 4 gelijke stukken, bestrooi met peper en event. zout. Leg bij de saus in de pan, draai het vuur laag. Stoof met de deksel op de pan in 5 min. gaar.
  3. Kook ondertussen de tuinerwten 4 min. in ruim water met eventueel zout. Giet af. Pureer de tuinerwten met de muntblaadjes en olie met de staafmixer tot een dikke puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verdeel de puree over 4 borden en serveer met de kabeljauwfilet en chorizosaus.
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker