Panpizza met witte kaas en wortelsalade

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, yoghurt en het zout en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol elk stuk op een met bloem bestoven werkblad uit tot een pizzabodem met een doorsnee van 18 cm.
  • 2 Verhit 2 koekenpannen met in elk 1 el olie uit het potje witte kaasblokjes en bak de pizzabodems in 2 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de pizzabodems.
  • 3 Meng voor de wortelsalade de peen, salademix, elitehaver en citroenolie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Bestrijk de pizzabodems met de groentespread. Verdeel de rucola en kaasblokjes erover. Serveer met de wortelsalade.

Panpizza met witte kaas en wortelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsalade met sinaasappel en honing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalmfilet met komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veterbolletjes
- 10 min-
Bekijk recept

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panpizza peperoni
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panpizza
10-20 min -
Bekijk recept
Panpizza
10-20 min -
Bekijk recept