Poriyal (Indiaas gebakken groenten)

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd ze in stukjes van 1 cm.
  • 2 Verhit de ghee in een wok en roerbak de chilipeper, het mosterdzaad, de koriander en kokos 1 min.
  • 3 Voeg de sperziebonen, knoflook en het water toe en roerbak 5 min. Voeg de doperwten en peen toe en roerbak nog 3 min. Breng eventueel op smaak met zout.

Poriyal (Indiaas gebakken groenten) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept