Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de cherrytomaten in kwarten en doe in een kom. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees van de paprika in kleine blokjes van ½ x ½ cm (brunoise) en doe bij de tomaat. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in kleine stukjes en voeg toe aan de tomaat en paprika. Schep de granaatappelpitjes erdoor.
  • 2 Pers de limoen uit en klop het sap samen met de olie en biologische appelstroop tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Haal de blaadjes munt van de takjes, snijd fijn en meng met de dressing door de salsa.

Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Crunchy geitenkaaslollipops
45 min- Snack
Bekijk recept
Salade met gerookte eendenborstfilet
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's geroosterde aubergines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pestolam Met Cherrytomatensalsa
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkipfilet Met Cherrytomatensalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept