Gewokte udonnoedels met kipdijfilet, zeekraal en shiitake

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd ondertussen de kip in gelijke stukken en bestrooi met de shichimi togarashi en eventueel zout. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el arachideolie in een wok en bak de kip 6 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Neem uit de pan en houd warm.
  • 3 Verhit de rest van de arachideolie en de sesamolie in de wok en bak de knoflook en shiitake 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de zeekraal, taugé en het sesamzaad toe. Roerbak 1 min. mee.
  • 4 Voeg de noedels en kip toe en bak 2 min. mee. Serveer direct.

Gewokte udonnoedels met kipdijfilet, zeekraal en shiitake is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept