Linzen met Amsterdamse ui en worst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de linzen, laurierblaadjes en het water in een pan. Breng aan de kook en kook de linzen in 20 min. gaar. Ze zijn gaar als ze zacht zijn maar nog wel bite hebben. Giet af in een zeef en verwijder de laurierblaadjes. Doe de linzen in een schaal en schep om met de mosterd.
  • 2 Haal het vel van de worstjes en snijd het worstvlees in stukjes. Halveer de tomaten. Bak het worstvlees in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter in 8 min. goudbruin en gaar. Bak de laatste 3 min. de tomaten mee.
  • 3 Laat de uien uitlekken, halveer ze en voeg toe aan de linzen. Meng het worstvlees en de tomaten erdoor.

Linzen met Amsterdamse ui en worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept