Pasta met linzen en worstjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

person 4 timer 30 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de linzen met 1 liter koud water in een steelpan. Breng aan de kook en kook in 25 min. beetgaar.
  2. Draai ondertussen de worst om de 5 cm in, zodat er kleine worstjes ontstaan. Snijd de worstjes los.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worstjes op middelhoog vuur in 2 min. rondom bruin. Snipper de ui en voeg samen met de oregano toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en laat 15 min. zachtjes pruttelen. Voeg na 10 min. de sperziebonen toe.
  4. Kook ondertussen de pasta beetgaar in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet de linzen en pasta af en voeg toe aan de saus. Schep om en serveer.
Pasta met linzen en worstjes is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker