Pasta met linzen en worstjes
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
150 g dupuis-linzen (zak 500 g, Smaakt)
400 g verse worsten à la minute
1 el olijfolie
1 ui
2 tl gedroogde oregano
500 g pastasaus (AH BASIC)
450 g gebroken sperziebonen (diepvries)
200 g fusilli
Bereiding
Doe de linzen met 1 liter koud water in een steelpan. Breng aan de kook en kook in 25 min. beetgaar.
Draai ondertussen de worst om de 5 cm in, zodat er kleine worstjes ontstaan. Snijd de worstjes los.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de worstjes op middelhoog vuur in 2 min. rondom bruin. Snipper de ui en voeg samen met de oregano toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en laat 15 min. zachtjes pruttelen. Voeg na 10 min. de sperziebonen toe.
Kook ondertussen de pasta beetgaar in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de linzen en pasta af en voeg toe aan de saus. Schep om en serveer.
Pasta met linzen en worstjes is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Vegaworstjes met rodekool & appel »
Brabantse mini-worstenbroodjes »
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten »
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Pittige pasta met salami »
Pasta met rode zalm »
Pasta met tomaten-vissaus »