Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
2
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
4 el arachideolie
500 g gnocchi di patate (pak, De Cecco)
1 teen knoflook
2 groene paprika's
300 g rauwe gepelde roze garnalen (zak 500 g, diepvries, ontdooid)
1 el gedroogde oregano (potje 10 g, AH Biologisch)
400 g tomatenblokjes (blik)
70 g zongedroogde tomatentapenade (potje à 140 g)
Bereiding
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de paprika’s en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in repen. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika, garnalen en oregano toe en bak 4 min. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de tapenade toe aan de gnocchi en schep om. Serveer met de paprika-tomatenstoof.
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gnocchi met sardinessaus »
Gnocchi met verse salieboter »
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika »
Gnocchi met kalfsoester »