Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

person 4 timer 15 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp de gember. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gember, aardappelen en curry madras 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
  2. Snijd ondertussen de kalkoenfilet in dunne reepjes. Voeg toe aan de aardappelen en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Kook ondertussen de bevroren bloemkoolroosjes 4 min. in kokend water. Voeg de laatste minuut de peultjes toe. Giet af en voeg toe aan het aardappel-kalkoenmengsel. Roerbak nog 2 min.
  4. Snijd de koriander fijn. Bestrooi de aardappelen, bloemkool en kalkoen met koriander en serveer.
Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker