Gambaspiesjes met dip

8
15 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en chilivlokken 30 sec. Voeg de garnalen toe en bak 5 min. op hoog vuur gaar. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen.
  • 2 Rasp ondertussen de gember en meng met de crème fraîche, mierikswortel en het citroensap. Voeg eventueel het water toe als de dip te dik is.
  • 3 Rijg de garnalen aan de cocktailprikkers. Schep ½ el dip in elk borrelglaasje en bestrooi met de cress of fijngesneden bieslook. Leg een cocktailprikker met garnalen op het glas en serveer.

Gambaspiesjes met dip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pittige gambaspies met salsa verde
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes met knoflook en rode peper
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes Met Mango En Papajadip
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse Gambaspiesjes
20-30 min -
Bekijk recept