Bloemkool met rucola

4
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bloemkool in roosjes en kook met de vadouvan in 5 min. beetgaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
  • 2 Snijd ondertussen 1/3 van de rucola fijn en meng in een kom met de olie. Breng de rucolaolie op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de bloemkool met de rest van de rucola, de rucolaolie, kaas en granaatappelpitjes en serveer

Bloemkool met rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept