Balletjes in stroganoffsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het kapje van de paprika en het vruchtvlees in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes op hoog vuur in 1 min. rondom bruin. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Meng het zakje stroganoffsaus met het koude water. Schenk bij de gehaktballetjes. Laat de balletjes in de stroganoffsaus 6 min. op laag vuur stoven. Roer regelmatig.
  • 2 Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Halveer eventuele grote broccoliroosjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af en stamp de roosjes grof met de pureestamper. Schep de aardappelpuree en olijven erdoor. Breng op smaak met peper.
  • 3 Serveer de broccolipuree met de balletjes in stroganoffsaus. Lekker met fijngesneden peterselie.

Balletjes in stroganoffsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevertjes in stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept