Halve kreeftenstaarten met pittige limoendip

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de helft van de koriander grof en meng met de mango. Snijd de rest van de koriander fijn.
  • 2 Rasp de groene schil van de limoen en pers één helft uit. Snijd de andere helft in parten. Meng het limoenrasp en -sap met de harissa, kokosmelk, crème fraîche en fijngesneden koriander tot een dip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Halveer de kreeftenstaarten door met een groot, scherp mes in de lengte door het pantser te snijden. Verhit de grillpan en gril de gehalveerde kreeftenstaarten in ca. 1½ min. per kant gaar. Als het kreeftenvlees niet meer doorschijnend is, is het gaar.
  • 4 Verdeel de slamelange en mango over 4 borden en leg er ½ kreeftenstaart op. Serveer met de dip en een partje limoen.

Halve kreeftenstaarten met pittige limoendip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde kipspiesjes met kappertjes-limoendip
20 min Snack
Bekijk recept
Zalmspiesen met een limoendip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen Met Limoendip
0-10 min -
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept