Minipizza's met salami of zalm

20
20 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, gist en het zout in een kom. Voeg de olie en het water toe. Kneed tot een soepel deeg. Dek af met een vochtige, schone theedoek. Laat op een warme, tochtvrije plek 45 min. rijzen.
  • 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 220 °C. Snijd elke tomaat in 5 plakken.
  • 3 Verdeel het deeg in 20 balletjes. Rol elk balletje met de deegroller uit tot een rondje van Ø 8 cm en leg op met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk de deegrondjes met de pesto maar laat de randjes vrij. Leg daarop een plak tomaat en bestrooi met de kaas. Bak de pizza’s in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin en knapperig. Neem de pizza’s uit de oven en laat 2 min. afkoelen.
  • 4 Beleg 10 pizza’s met de salami en de rest met de gerookte zalm. Garneer met de rucola.

Minipizza's met salami of zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Minimonster
Snack
Bekijk recept
Minipizza met kaas en ui
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
20 min Snack
Bekijk recept
Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch
45 min Voorgerecht
Bekijk recept