Rodekoolsalade

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 ºC. Schil de winterpeen. Rasp de peen en kool grof in de keukenmachine. Doe in de ovenschaal, bestrooi met het karwijzaad en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven.
  • 2 Pers ondertussen de mandarijn en citroen uit. Meng al het sap met de mayonaise tot een dressing en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Neem de ovenschaal uit de oven en schep de dressing en rozijnen erdoor. Laat 15 min. staan. Snijd de bieslook fijn, strooi over de salade en serveer.

Rodekoolsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
11 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade met biet en appel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade met honingdressing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje bal met augurk, piccalilly en rodekoolsalade
11 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade met biet en appel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsalade met honingdressing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept