Gele rijst met salami en puntpaprika

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verwijder ondertussen het vel van de salami, snijd de worst in plakjes van ½ cm en halveer deze. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne halve ringen.
  • 3 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de salami 3 min. Snijd ondertussen de abrikozen in stukjes. Voeg de ui, knoflook, paprika en oregano toe aan de salami en bak 3 min. mee. Voeg de tuinbonen toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur en meng de rijst en abrikozen erdoor. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer.

Gele rijst met salami en puntpaprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept