Pittige wings met coleslaw

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in. Meng de helft van de RedHot Wings sauce met de abrikozenjam. Schep de kip erdoor, verdeel over de ovenschaal en laat in 15 min. op kamertemperatuur komen.
  • 2 Meng ondertussen de kool, rozijnen, mayonaise, de helft van de crème fraîche, de helft van de bieslook, peper en eventueel zout in een kom. Dek af. Meng de rest van de crème fraîche met de rest van de RedHot Wings sauce, dek af en zet met de coleslaw in de koelkast.
  • 3 Leg de aardappelen elk op een stuk aluminiumfolie en vouw de folie dicht. Pof ca. 45 min. in het midden van de oven. Bak gelijktijdig de kip in ca. 45 min. gaar. Keer de kippenvleugels halverwege.
  • 4 Snijd de aardappelen in de lengte in, schep er 1 el pittige crème fraîche op en garneer met de rest van de bieslook. Serveer met de kip en coleslaw.

Pittige wings met coleslaw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Louisiana coleslaw
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Feestvork met runderrookvlees
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Beefburgers met frites en coleslaw
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept