Hartige pannenkoeken

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en rasp ze in de keukenmachine met de fijne rasp. Laat de spinazie uitlekken in een vergiet.
  • 2 Doe de pannenkoekenmix in een grote kom en meng met een garde met de melk, eieren en ⅔ van de selderiezout. Roer de spinazie en aardappel erdoor.
  • 3 Snijd de sjalotten in halve ringen. Snijd het kapje van de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de sjalot, paprika en de rest van het selderiezout 3 min. op middelhoog vuur. Schep de groenten uit de pan en houd apart.
  • 4 Verhit vervolgens in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag (Ø 24 cm) elk ½ el olie. Schep in elke pan 1 soepopscheplepel beslag en bedek de bodem ermee. Bak 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege met behulp van een bord. Houd de pannenkoeken warm onder aluminiumfolie en bak zo 2 pannenkoeken per persoon. Snijd de camembert in plakjes. Beleg elke pannenkoek voor de helft met een paar plakjes camembert en gebakken groenten en vouw voor ⅓ dubbel, zodat de vulling nog zichtbaar is.

Hartige pannenkoeken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept