Tilapiafilet met paprikastoof

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneus de knoflooktenen met een mes en pel ze. Snijd de uien in dunne halve ringen. Maak de paprika's schoon en snijd in dunne reepjes. Verhit in een grote hapjespan of koekenpan 1 el olie op hoog vuur en bak de ui en paprika 1 min. Voeg de knoflooktenen toe. Laat de ui, paprika en knoflook in 12 min. op laag vuur gaar worden. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Voeg de laatste 2 min. de olijven en ¾ van de peterselie toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de tilapiafilets op middelhoog vuur in 6 min. gaar. Bestrooi met peper en eventueel zout. Keer halverwege. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de puree met de rest van de peterselie en serveer bij de vis en paprika. Verwijder eventueel de knoflook.

Tilapiafilet met paprikastoof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoen-paprikastoof met worstjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen-paprikastoof met ei en brood
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikastoof met kip
30 min-
Bekijk recept
Pompoen-paprikastoof
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept