Bretons gehaktbrood

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe het gehakt in een kom en meng met de mix voor Bretons gehakt, soepgroenten en het ei. Vet de ovenschaal in. Kneed het gehaktmengsel tot een brood en leg in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood ca. 30 min. in het midden van de oven.
  • 2 Snipper ondertussen de ui. Verhit na 15 min. oventijd de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappeltjes in 5 min. op hoog vuur bruin. Voeg de ui en Provençaalse kruidenmix toe en roerbak nog 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met het gehaktbrood.

Bretons gehaktbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Bretons Gehaktbrood
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bretons Gehakt
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bretons varkensvlees
Bekijk recept
Bretons varkensvlees
Bekijk recept