Eicurry met vadouvan

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook, voeg de rijst en eieren toe en kook 8 min. Neem de eieren uit de pan en laat schrikken onder koud stromend water. Giet de rijst af en laat met de deksel op de pan 5 min. staan.
  • 2 Snijd ondertussen de broccoliroosjes in vieren. Verhit de olie in een wok en roerbak de vadouvan ½ min. Voeg de broccoli toe en roerbak 1 min. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op middelhoog vuur 5 min. koken. Halveer de tomaten, voeg toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met zout.
  • 3 Pel ondertussen de eieren en halveer ze. Leg de eieren in de curry en serveer met de rijst en koriander.

Eicurry met vadouvan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geurige tortilla met tonijn en geroosterde paprika
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas gekruide vis en tomaatjes uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met rucola
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roti met bloemkool, prei en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eicurry met tomatensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eicurry Met Tomatensalade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept