Hollandse groentesoep met visballetjes
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
300 g scholfilet
1 el groene pesto
1 el maizena
30 g mini salade croutonmix zontomaat/olijf (zakje)
1½ liter kraanwater
3 kippenbouillontabletten
150 g krulvermicelli
1 bloemkool (klein)
350 g boerensoepgroente
Bereiding
Snijd de vis in stukken. Doe de vis met de pesto in de keukenmachine en maal fijn. Doe de vis met pesto in een kom en meng de maizena en croutonmix erdoor. Draai er met natte handen soepballetjes van.
Breng het water met de bouillontabletten aan de kook. Voeg de vermicelli toe en kook 2 min.
Verdeel ondertussen de bloemkool in kleine roosjes. Voeg samen met de visballetjes en soepgroente toe aan de bouillon. Laat 6 min. zachtjes koken totdat de balletjes gaar en de groenten beetgaar zijn. Lekker met stevig vloerbrood.
Hollandse groentesoep met visballetjes is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde thaise visballetjes »
Kruidige visballetjes »
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s »
Visballetjes met puree en peentjes »
Frisse garnalencocktail met avocado »
Hollandse spruiten uit de koekenpan »
Frisse haring-bietensalade met appel »
Hollandse roerbak met sperziebonen »