Groenten met pistou en aioli

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de blaadjes van de basilicum en peterselie fijn. Voor de pistou: doe het citroenrasp, het basilicum, ½ teen knoflook, de peterselie en olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
  • 2 Voor de aioli: doe de rest van de knoflook met het zeezout in een vijzel en maal tot een pasta. Meng in een kom met de mayonaise en breng op smaak met 2 el citroensap, peper en eventueel zout.
  • 3 Kook de aspergetips volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika in repen en verdeel met alle groenten over een schaal. Serveer met de pistou en aioli.

Groenten met pistou en aioli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept