Italiaanse roerbak met vegagehakt

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg de salademix, tijm, peper en eventueel zout toe en bak 3 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg het water toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken totdat al het water is opgenomen.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de champignonmix, pesto en knoflook al omscheppend 4 min. op hoog vuur. Voeg het roerbakgehakt toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rijst met het gehaktmengsel.

Italiaanse roerbak met vegagehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van vegagehakt, sperziebonen en puree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegapie met vegagehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase andijviestamppot met vegagehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept