Kalkoensaltimbocca met aardappeltjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de schnitzels met peper en leg op elke schnitzel 2 blaadjes salie. Dek af met ham en druk aan. Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak het vlees (saltimbocca) in 10 min. gaar. Keer halverwege.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan. Bak de aardappelpartjes met de rozemarijn, peper en eventueel zout in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
  • 3 Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Laat de spinazie in het achtergebleven bakvet al omscheppend in delen in 3 min. slinken.
  • 4 Schep de spinazie in een schaal en bestrooi met de kaas. Serveer met de saltimbocca en rozemarijnaardappeltjes.

Kalkoensaltimbocca met aardappeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept