Snijbonensalade met hazelnoten

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten, het sesamzaad, de koriander en komijn 3 min. Laat iets afkoelen op een bord en doe in de keukenmachine. Maal kort tot grof kruim.
  • 2 Snijd de snijbonen in schuine stukken van 4 cm en kook ze in 3 min. beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Schep de selderij, tomaat en 2 el olie uit het potje door de snijbonen. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Bestrooi met het specerijenmengsel en serveer direct.

Snijbonensalade met hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Frisse snijbonensalade met gegrilde tofu
30 min-
Bekijk recept
Snijbonensalade met geitenkaas
10 min
Bekijk recept
Oosterse snijbonensalade met varkenshaas & wasabibollen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme snijbonensalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept