Vis teriyaki van de barbecue

25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de knoflook uit en meng met de teriyakisaus, honing, wokolie en soja saus. Voeg een snuf cayennepeper toe en rasp de gember er bij . Leg ieder stuk vis op een stuk aluminiumfolie en besmeer royaal met de marinade. Hak de bosuitjes en rode peper in ringetjes en verdeel over de vis. Vouw het pakketjes dicht en leg ze ongeveer 8 – 10 min op de bbq. Controleer altijd of ze goed gaar zijn. Je kunt ze ook in de oven bereiden op 200 graden a 15 minuten.

Vis teriyaki van de barbecue is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept