Frambozensorbetijs

4
5 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de bevroren frambozen, lemon curd, poedersuiker en 2 el heet water in de keukenmachine. Meng in 2 min. tot het mooi glad is. Is het nog te korrelig, voeg dan extra heet water toe. Serveer het ijs direct. Lekker met wat lobbig geklopte slagroom.

Frambozensorbetijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozensorbetijs Met Slagroom
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-Muntsorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-Sorbetijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-sorbetijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frambozensorbetijs Met Slagroom
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-Muntsorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-Sorbetijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-sorbetijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept