Linzensalade met kaasblokjes

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de linzen uitlekken en hak de hazelnoten grof. Snijd de champignons in kwarten.Kook de sugarsnaps 3 min., giet af en spoel koud onder stromend water. Doe de sugarsnaps samen met de linzen en veldsla op een platte schaal. Verhit de grillpan en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Laat de pan op het vuur staan.
  • 2 Bestrijk de champignons met de olie en gril 6 min. in de pan. Keer regelmatig.Snijd ondertussen de blaadjes van de peterselie fijn.
  • 3 Schep de champignons, hazelnoten, peterselie en de olie door de linzen. Bestrooi met (versgemalen) peper en verdeel de kaasblokjes erover.

Linzensalade met kaasblokjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept