Siciliaanse pastasalade alla caponata

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de rozijnen toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en laat afkoelen tot gebruik.
  • 2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Meng de groentemix, bruschettatopping en olijven door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes en garneer hiermee de pastasalade.

Siciliaanse pastasalade alla caponata is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept
Caponata
Bijgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met za'atar en Siciliaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept