Pitabroodje met worst en komkommer

4
15 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verhit ondertussen de grillpan. Halveer de worsten in de lengte en bestrijk met de olie. Gril de worsten in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
  • 2 Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Doe het vruchtvlees met de knoflook, koriander, komijn en crème fraîche in de keukenmachine en maal 10 sec. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de pitabroodjes open en vul met de rucola. Leg hierop de worst en verdeel de komkommersalsa erover.

Pitabroodje met worst en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitabroodje met geitenkaas
Bekijk recept
Pitatoastje met paling
10 min
Bekijk recept
Pitabroodje bal
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept