Buffalo wings met bluecheesedip

4
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de steeltjes van de rode pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken. Doe samen met de knoflook, stroop, barbecuesaus, azijn, olie en het zout in een hoge beker of kom en pureer met de staafmixer tot marinade. Breng op smaak met peper.
  • 2 Schep de kippenvleugels om met de marinade. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Dek de bakplaat af met aluminiumfolie. Bak de kippenvleugels ca. 20 min. in het midden van de oven.Verwijder de folie, keer de vleugels en bak nog ca. 20 min.
  • 3 Meng ondertussen de slasaus en kaas. Breng op smaak met peper. Bewaar afgedekt in de koelkast. Serveer de kippenvleugels met de bluecheesedip.

Buffalo wings met bluecheesedip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Buffalo Wings
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Buffalo-style Kippenbouten
10-20 min -
Bekijk recept
BUFFALO CHICKEN WINGS
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Buffalo Wings
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept