Groentefriet met falafel en yoghurtsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de winterpeen en knolselderij en snijd in frieten. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in repen. Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met het zout. Rooster de groenten in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Schep elke 10 min. om.
  • 2 Verwarm tijdens de laatste 10 min. oventijd de falafelballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bieslook fijn, meng met de yoghurt en breng op smaak met (versgemalen) peper. Schep de groentefriet op een schaal en serveer met de bieslookdip en falafelballetjes.

Groentefriet met falafel en yoghurtsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante kip, groentefriet en appelsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentefriet
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentefriet met gembermosterd
15 min Snack
Bekijk recept
Groentefriet
35 min
Bekijk recept