Crackers met lijnzaad en pompoenpitten

8
5 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 °C. Doe 45 gram van de pompoenpitten, 45 g sesamzaad, 45 g lijnzaad, 75 g hennepzaad, het boekweitmeel, zout, de olie en het water in een kom en meng door elkaar.
  • 2 Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bakplaten en strijk met de bolle kant van een lepel gelijkmatig uit. Bestrooi met de rest van de pompoenpitten, het sesamzaad, lijnzaad en hennepzaad. Bak ca. 50 min. in de oven. Snijd de crackers na 25 min. in stukken, zet terug in de oven en wissel daarbij de bakplaten. Neem uit de oven en laat de crackers afkoelen.

Crackers met lijnzaad en pompoenpitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Toastjes met Belgische kaas
10 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept
Toastje paling met appelsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Lieveheersbeestjes
20 min-
Bekijk recept