Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes

4
25 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het brood en snijd 2 sneeën per persoon. Halveer ze en rooster ze tijdens het voorverwarmen ca. 10 min. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  • 2 Halveer ondertussen de romaatjes en leg met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ze met het zeezout en besprenkel met 1 el olie. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven.
  • 3 Leg ondertussen de serranoham en het brood op een grote serveerschaal. Haal de dilleblaadjes los van de takjes en strooi over de ham. Leg de burrata op de schaal erbij en besprenkel met olie. Leg de romaatjes ook op de schaal en serveer met de rest van de olie.

Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Babybietjes met burrata en pistachenoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tagliatelle met tomaatjes en burrata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biet met balsamico & basilicum
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade caprese met pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept