Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de krieltjes en snijd grote exemplaren in kwarten. Kook de krieltjes 12 min. Giet af en laat 5 min. uitdampen.
  • 2 Breng ondertussen in een andere pan een laag water aan de kook en kook daarin de doperwten 8 min. Voeg de laatste 3 min. de aspergetips toe. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water.
  • 3 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van het citroenrasp, het -sap, de olie, mosterd en honing. Breng eventueel op smaak met zout. Schenk de dressing over de nog warme krieltjes en schep om. Voeg de groenten toe.
  • 4 Snijd de bosui in ringetjes en de munt en lamsham in reepjes. Schep door de salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla met lentegroenten
15 min
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept