Scones met citroenroomkaas & smoothie

4
15 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van een ½ citroen en roer het rasp door de zuivelspread. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd fijn.
  • 2 Verwarm de scones ca. 5 min. in de oven. Bereid ondertussen de smoothie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Neem de scones uit de oven en laat iets afkoelen, zodat je ze kunt vasthouden om te snijden. Halveer de scones en bestrijk met de citroenroomkaas. Garneer met het basilicum en serveer met de smoothie.

Scones met citroenroomkaas & smoothie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien smoothie
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept

Scones met mascarpone en frambozen-sinaasappeljam
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Scones met olijven en kruidenroom
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Scones
15 min
Bekijk recept