Mini cupcakes met anijs

24
15 min
Gebak
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Doe de vloeibare margarine met de suiker en 30 g gestampte muisjes in een kom en klop met een mixer 2 min. Klop de eieren er een voor een door. Zeef het cakemeel boven de kom en spatel door het botermengsel tot een glad beslag.
  • 2 Zet de cupcakevormpjes in de muffinvorm. Vul de vormpjes tot 2/3 met beslag. Bak ze in 12-15 min. goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen en neem de cakejes uit de muffinvorm. Maak zo ook de overige cupcakes. Laat de cakejes uit de vorm in ca. 45 min. helemaal afkoelen.
  • 3 Doe de margarine uit het pakje in een kom en klop met de mixer luchtig. Voeg de gestampte muisjes in delen toe en mix in 3 min. tot een luchtige botercrème.
  • 4 Voeg de kleurstof toe en mix tot de crème egaal blauw van kleur is. Doe de crème in de spuitzak. Spuit op elk cakeje een toefje botercrème en bestrooi met een beetje hagelpret.

Mini cupcakes met anijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige anijskwark met aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept