Lamskoteletjes met pittige salsa

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze ca. 45 min. in de oven.
  • 2 Snijd ondertussen de lamsracks in koteletten en meng ze met de olie, koriander en chilipoeder. Laat afgedekt 30 min. marineren buiten de koelkast.
  • 3 Rasp ondertussen de limoen en meng het rasp met de zure room en de koriander. Pers de limoen uit.
  • 4 Snijd voor de pico de gallo de tomaten, ui en paprika in blokjes, snijd de jalapeños fijn en meng met de rest van de koriander. Breng op smaak met limoensap, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter.
  • 5 Gril de lamskoteletten 4 min. Keer halverwege. Als ze niet allemaal passen, kun je ze in 2 delen bakken. Houd de koteletten warm op een schaal afgedekt met aluminiumfolie. Serveer de koteletten met de pico de gallo. Serveer de gepofte aardappelen met de zure room erbij.

Lamskoteletjes met pittige salsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept